CiTO Autobedrijf
  Onze vestigingen

CiTO Automobiel B.V.

Klaverbaan 62 2908 KD CAPELLE A.D. IJSSEL (010) 46 62 536

CiTO Autobedrijf

Welkom op de website van CiTo Autobedrijf

CiTO Autobedrijf is een van de oudste garagebedrijven uit Rotterdam, nu gevestigd in Capelle aan den ijssel. In 1927 gestart in de Joost van Geelstraat en vanaf de jaren ʻ60 door de familie Rustwat tot grote bloei gebracht. Aanvankelijk een universeel autobedrijf voor alle automerken en vanaf 1986 officieel Subaru Dealer. Dit unieke familiebedrijf is sinds 2006 gevestigd in een prachtig pand in de gemeente Capelle a/d IJssel op de grens van Rotterdam-Zevenkamp.

Wat kunt u verwachten bij ons;

Ruime showroom voor nieuwe Subaru's en occasions Wie kiest voor Subaru kan ervan overtuigd zijn dat onze service van topniveau is en dat wij u graag als klant willen bedienen. Wij kennen ons merk tot in detail en bieden u een gastvrije ontvangst. Onze ruime showroom stelt u in staat alle aanwezige Subaru modellen van onder tot boven, van voor tot achter en van binnen en buiten uitgebreid te bekijken. Een proefrit is uiteraard snel geregeld. De verkoop van nieuwe auto's is belangrijk, maar ook occasions krijgen bij ons alle aandacht. Wij staan al jaren bekend als een uitstekend adres voor een hoge kwaliteit in gebruikte auto's en dat willen we graag zo houden. Occasions worden afgeleverd met nieuwe APK en complete onderhoudsbeurt en al naar gelang het bouwjaar met fabrieksgarantie of garantie volgens de BOVAG-bepalingen.

Uiterst moderne werkplaats Omdat wij met onze ruime ervaring een geheel nieuwe werkplaats konden inrichten, hebben wij al onze wensen om er efficiënt en met plezier te kunnen werken in vervulling laten gaan. Want wie in een prettige omgeving werkt, levert goede prestaties. Als klant ervaart u de kwaliteit van onze verrichtingen. Een groot assortiment aan onderdelen en accessoires hebben wij op voorraad in ons eigen magazijn, zodat wij u altijd snel van dienst kunnen zijn. Naast onderhoud, reparatie, APK-keuring en schadeherstel kunt u bij ons terecht voor snelservice, zoals bandenreparaties, uitlijnen, bandenvervanging, remcontrole, accumeting, schokbrekertest, uitlaatservice, enz.

Gemakkelijk bereikbaar en ruime parkeergelegenheid Onze nieuwe vestiging is gelegen aan de Klaverbaan op een nieuw bedrijventerrein parallel aan de aloude Hoofdweg, de belangrijke verbindingsweg die loopt van Rotterdam naar Capelle a/d IJssel en Nieuwerkerk a/d IJssel. Ook vanuit Gouda is ons bedrijf via de A20 gemakkelijk bereikbaar. Kijk even op de routebeschrijving welke route voor u het gemakkelijkst is.

Graag verwelkomen wij u in een van onze showrooms en/of werkplaats.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Uw CiTo Autobedrijf team